AYLESBURY VALE DISTRICT COUNCIL
UK
WILL WITH PERKINS+WILL

 

We were  appointed in 2006 as lead consultant to provide ‘one stop shop’ design services via a “mini competition” for a three phased consolidation of the Aylesbury Vale District Council (AVDC) offices into a single destination.

 

The works included the refurbishment and expansion of AVDC’s existing office accommodation at Gatehouse Road. Phase 1 began with a 55,000 sq ft office refurbishment followed Phase 2, a new build 10,000 sq ft Council debating chamber and 40,000 sq ft public services space. A third phase office development provides 40,000 sq ft new office space, management and meeting suite and a public cafe.

 

The three elements are linked by a “street” / atrium and reception area. The overall project master plan and design gained planning approval following a fruitful consultation process in 2007. Phase 3 began with a planning submission in September 2010 covering design revisions to the “street” and office block, construction was completed in May 2012.

 

We led the team in providing master planning, base-build design, through to workplace strategy and fit-out and landscaping design.

 

Photography | David Churchill  www.davidchurchill.co.uk

WORKPLACE
DESIGN + STRATEGY

 

© 2019 WILL+PARTNERS  

38-39 St John's Lane, Farringdon, London, EC1M 4BJ

ask@willandpartners.com

  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon