CONFIDENTIAL SOFTWARE
SOHO SQUARE, LONDON
WILL WITH PERKINS+WILL

 

Will’s team completed the interior design and fit out of leading US based technology company offices over 2 floors in Soho Square in London.

Accommodating 60-65 software engineers we were tasked with creating an office design befitting 24-26 year old “computer geeks”, fresh from Oxford and Cambridge.

 

The new office concept is “a home away from home” and helps create connections between the staff through a predominantly open plan workspace.

In line with the brief to create an office that would ‘make life easy and be a place to have fun’ each member of staff has their own foot scooter or Ripstik enabling them to move freely from desk to desk via the specially created scooter track, running along the corridors of the office. A pool table and games area have also been incorporated to emphasise this message.

An open plan kitchen and bar area provide a social space where staff can benefit from a free beer and welcome friends and family to the office to share a free breakfast, lunch and dinner. There are also quiet rooms for staff to read and relax, large meeting areas and writable walls throughout the office to encourage spontaneous creativity. Sit to stand automated desks have also been incorporated in to the office space to allow staff to work flexibly.

 

Photography | David Churchill  www.davidchurchill.co.uk

WORKPLACE
DESIGN + STRATEGY

 

© 2019 WILL+PARTNERS  

38-39 St John's Lane, Farringdon, London, EC1M 4BJ

ask@willandpartners.com

  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon